Lackering av Lastbilar och Bussar

På AU Lackerings AB är vi stolta över vår förmåga att leverera toppklassig lackering för alla typer av tunga fordon. Med våra extremt stora och specialanpassade lackboxar, som mäter hela 18 meter i längd och 6 meter i bredd är vi experter på att förvandla lastvagnar, anläggningsmaskiner, bussar, husbilar och grävmaskiner med ett imponerande och skinande resultat.

Är du åkeriägare, en återförsäljare, eller företagare oavsett vilket så är våra tjänster skräddarsydda för att möta dina specifika behov. Vi strävar alltid efter att leverera resultat av högsta kvalitet och att överträffa våra kunders förväntningar. Vi ser fram emot att hjälpa dig att återställa och förnya dina fordon till sitt bästa skick.

Plåtskadeservice

Genom vårt nätverk av professionella plåtverkstäder, erbjuder vi precision och noggrannhet i åtgärdandet av alla typer av plåtskador på ditt fordon. Från mindre repor till större bucklor, vårt mål är att restaurera ditt fordon till dess ursprungliga skick.

Partnerskap med Försäkringsbolag

För att underlätta processen för våra kunder, har vi upprättat samarbeten med olika försäkringsbolag. Vi hjälper till med hanteringen av försäkringsärenden och garanterar att du får nödvändig hjälp och support under processen.

Kontakta oss för en komplett och effektiv lösning

Oavsett om du behöver snabb och pålitlig plåt- eller glasreparation, är vi här för att göra det enkelt och bekvämt för dig.
Vår erfarenhet och våra samarbeten gör oss till din kompletta lösning när det gäller skador på lacken och på din bils plåt och glas.
Kontakta oss idag för att få hjälp med dina reparationsbehov. Hos AU Lackerings AB är ditt fordon i säkra händer.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå