Tjänster

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s,

Lackering av Lastbilar och Bussar

På AU Lackerings AB är vi stolta över vår förmåga att leverera toppklassig lackering för alla typer av tunga fordon. Med våra extremt stora och specialanpassade lackboxar, som mäter hela 18 meter i längd och 6 meter i bredd är vi experter på att förvandla lastvagnar, anläggningsmaskiner, bussar, husbilar och grävmaskiner med ett imponerande och skinande resultat.

Är du åkeriägare, en återsäljare, eller företagare oavsett vilket så är våra tjänster skräddarsydda för att möta dina specifika behov. Vi strävar alltid efter att leverera resultat av högsta kvalitet och att överträffa våra kunders förväntningar. Vi ser fram emot att hjälpa dig att återställa och förnya dina fordon till sitt bästa skick.

Kontakta oss

Oavsett om du behöver en fräsch lackering för att förnya ditt fordon eller en skada efter en olycka, är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss idag för att diskutera dina projekt och få en skräddarsydd lösning för dina behov. Hos AU Lackerings AB strävar vi efter att uppnå och överträffa dina förväntningar varje gång. Välkommen till oss för att ge dina lastvagnar och bussar en ny glans!

Lackering av Personbilar

På AU Lackerings AB lackerar vi givetvis även personbilar och vi har en gedigen erfarenhet som sträcker sig över alla bilmärken och modeller. Vi kan stolt erbjuda våra tjänster och vi följer de högsta standarderna inom bransch när det gäller kvalitet och garantier.

Våra kunder inkluderar bilfirmor, skadeverkstäder, försäkringsbolag, hyrbilsfirmor och privatpersoner. Vi har etablerade samarbeten med alla stora försäkringsbolag för att underlätta processen om olyckan skulle vara framme.

Vi är ständigt uppdaterade med den senaste tekniken, vilket gör att vi nu kan erbjuda kosmetiska reparationer kända som ”spot repair.” Med denna metod kan vi fixa små repor och bucklor på den skadade detaljen utan att behöva lackera hela stötfångaren eller dörren. Detta resulterar inte bara i en fördelaktig prisbild för våra kunder, utan reparationen är oftast färdig inom endast 1-2 dagar.

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss med din förfrågan. Hos AU Lackerings AB strävar vi alltid efter att leverera enastående resultat och service till alla våra kunder. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med din bil och få den att se ut som ny igen!

Plåt- och Glasreparationer

På AU Lackerings AB är vi din pålitliga partner när det gäller att hantera plåtskador och skador på glas, på ditt fordon. Vi har etablerat starka samarbeten med erfarna plåtverkstäder och kunniga glasmästare för att säkerställa att vi kan erbjuda dig en komplett och effektiv lösning när olyckan är framme.

Plåtreparationer

Vårt samarbete med skickliga plåtverkstäder gör att vi kan åtgärda plåtskador på ditt fordon med precision och noggrannhet. Oavsett om det handlar om mindre repor eller större bucklor, är vi här för att återställa ditt fordon till sitt ursprungliga skick.

Glasreparationer

Skador på glas, inklusive strålkastare, kan vara irriterande och farliga. Våra glasmästare har den erfarenhet och expertis som krävs för att reparera eller byta ut glasdelar på ditt fordon så att du kan köra säkert igen.

Samarbete med Försäkringsbolag

Vi har etablerade avtal med försäkringsbolag för att göra processen så smidig som möjligt för dig. Vi hjälper dig att hantera ditt försäkringsärende och ser till att du får den nödvändiga assistansen och supporten.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå